Empresa

capempresa.fw

Qui som?La nostra filosofiaOn ens trobem?

Empresa fundada l’any 1995 amb la voluntat d’oferir serveis i assessorament personalitzat de tipus COMPTABLE, FISCAL, MERCANTIL i LABORAL per a petites i mitjanes empreses.

L’esforç de Compta-1 per la qualitat dels serveis oferts es basa en un sòlid equip humà, que ha respost amb entusiasme quan les necessitats ens han obligat a evolucionar. Aquest equip humà és el capital més valuós i apreciat per la nostra empresa, ja que són la força i el motor que ens ha de permetre assumir nous i constants reptes. Comptem amb els mitjans tècnics necessaris i amb col·laboradors externs per garantir la nostra oferta al més alt nivell.

Aquest compromís amb la qualitat és el camí més segur per tenir el reconeixement de la feina ben feta, i la guia que marca els nostres objectius.

1
recepcio 280x200.fw
treballadora 280x200.fw

Amb 20 anys de experiència en el sector, a Compta 1 creiem en la proximitat amb el client i en l’atenció personalitzada per comprendre i poder aportar el nostre coneixement en la resolució dels problemes amb què normalment es troba una empresa de qualsevol tipus.

És per això que el nostre mètode de treball garanteix l’excel·lència i per damunt de tot la satisfacció dels clients, oferint un assessorament integral, honest i amb un compromís ferm cap a les empreses que dipositen la seva confiança en els nostres serveis.

C/ Rambla, 16.
17820 BANYOLES (Girona)Horari d’atenció al públic: de dilluns a dijous, de 9:00 a 13:30 i de 15.00 a 19:00. Divendres, de 9:00 a 15:00. Estiu i entrefestes de Nadal, obert només al matí.