Sobre nosaltres

Empresa fundada l’any 1995 amb la voluntat d’oferir serveis i assessorament personalitzat de tipus COMPTABLE, FISCAL, LABORAL I MERCANTIL per a autònoms persones físiques, PIMES, grans empreses i altres entitats.

L’esforç de Compta-1 per la qualitat dels serveis oferts es basa en un sòlid equip humà, que ha respost amb entusiasme quan les necessitats ens han obligat a evolucionar. Aquest equip humà és el capital més valuós i apreciat per la nostra empresa, ja que són la força i el motor que ens ha de permetre assumir nous i constants reptes. Comptem amb els mitjans tècnics necessaris i amb col·laboradors externs per garantir la nostra oferta al més alt nivell.

Aquest compromís amb la qualitat és el camí més segur per tenir el reconeixement de la feina ben feta i la guia que marca els nostres objectius.

Compta1 Assessoria comptable
Compta1 Assessoria comptable

Compta-1 és un despatx d’economistes i advocats que ofereix una gran qualitat i un servei integral a tots els seus clients, mantenint sempre una ètica que es troba per sobre dels codis deontològics.

Al nostre equip hi treballen experts fiscals, laborals, comptables i mercantils que el poden ajudar a escollir la millor decisió empresarial, basant-se en la pro-activitat i la proximitat amb els clients.

A més, Compta-1 aposta sempre per la formació contínua, dedicant una gran part del seu temps i pressupost a l’actualització de les noves normatives i a l’estudi de la jurisprudència.

“L´éxit és depenent de l’esforç”

blank

Professionalitat:

Tots els professionals disposen de titulació superior i experiència demostrable.

blank

Proximitat:

Coneixem i participem en els negocis dels nostres clients.

blank

Eficàcia:

Resolem els problemes de forma àgil i ràpida.

blank

Honestedat:

Anteposem els interessos dels nostres clients.

C/ de la Rambla, núm. 12-16
17820 Banyoles, Girona

Telf. 972574855

Horari: De dilluns a dijous de 08:30H – 18:00H i divendres de 08:30H – 14:30H

Mail: c1b@compta-1.cat

Et podem ajudar?

Si tens qualsevol pregunta no dubtis a posar-te en
contacta amb nosaltres.

Estarem encantats d’ajudar-te.

Contacta